RING OSS - 060-584 41 11

Relining Sundsvall

RING OSS - 060-584 41 11

Om oss

vi utför relining i sundsvallVi på Röranalys i Sundsvall är verksamma inom relining i Sundsvall och inspekterar, renoverar samt rensar avloppssystem i villor, större fastigheter och mark. Vår ambition är att vara ett billigare, snabbare och bättre alternativ till traditionellt stambyte. 

Välkommen att kontakta oss när du har några frågor eller fundering när det kommer till relining i Sundsvall.

Experter på relining i Sundsvall

Företaget startade år 2006 och har därmed lång erfarenhet när det kommer till relining i Sundsvall. Vi ser till att kontinuerligt investera i ny utrustning och jobbar ständigt med utveckling av teknik och arbetsmetoder så att vi hela tiden kan bli både snabbare och bättre. Vi arbetar med en plast som inte utgör några hälsorisker för boende eller miljö. Plasten är helt fri från Bisfenol A och Bisfenol F samt lösningsmedel. Plasten är varken hormonstörande eller giftig för vattenlevande organismer och är inte heller transportklassad enligt KIFS 2005:7. 

Trygg när du behöver relining i Sundsvall

Vi arbetar väldigt mycket med kvalitetssäkring så att du kan känna dig trygg, men strävar hela tiden efter att bli ännu bättre. Vårt system för kvalitetssäkring är helt enkelt en extra trygghet för dig som anlitar oss för relining i Sundsvall. Genom att arbeta enligt vår kvalitetssäkring så säkerställer vi att du får de tjänster som du har beställt och till den kvalitet som du förväntar dig. För oss är det viktigt att du som kund känner du trygg. 

Kvalitet och prestanda i uppdraget säkerställs bland annat genom att:

  • Vi använder uteslutande flexibla foderrör vars armering mättas med härdplast och bildar ett nytt, skarvfritt plaströr.
  • Vi använder marknadens bästa produkter när det kommer till relining i Sundsvall.
  • Våra medarbetare är utbildade och behärskar strumptekniken till ­100 procent.
  • Arbetet leds och övervakas av en projektansvarig.
  • Vi gör funktionskontroll och dokumentation med rörkamera i samtliga sträckor som lagras på HD. Ett besiktningsprotokoll fylls i och eventuella fel åtgärdas.

Kontakta oss om du har några frågor när det kommer till relining i Sundsvall så kan vi hjälpa dig.