RING OSS - 060-584 41 11

Relining Sundsvall

RING OSS - 060-584 41 11

Rörinfodring

Vi erbjuder relining i sundsvall och utför enligt strumpmetoden

När man behöver hjälp med relining i Sundsvall så är rörinfordring en teknik där man använder ett flexibelt foderrör, vars armering mättas med härdplast som efter härdning bildar ett nytt självbärande och skarvfritt plaströr i det gamla avloppsröret (strumpmetoden). Den här metoden lämpar sig både till spill- och dagvattenledningar i bostadshus och markavlopp.

Kontakta oss om du vill veta mer om rörinfordring eller relining i Sundsvall!

Så arbetar vi med relining i Sundsvall

Vi vill leverera hög kvalité och prestanda när det kommer till relining i Sundsvall och därför jobbar vi med just rörinfodring till hela avloppssystemet. Materialet som vi använder har dokumenterade tester som visar på en livlängd på hela 50 år! Plasten som används till rörinfodringen är fri från Bisfenol A och Bisfenol F och utgör inga hälsorisker för boende eller anställda.

Med strumpmetoden får du samma prestanda och kvalitet som hos ett vanligt rör men till ett bättre pris. Dessutom så ger processen mindre störningar för miljön och de boende. Vår ambition är att alltid leverera högsta kvalitet till våra kunder när vi arbetar med relining i Sundsvall. 

Hur lång tid tar det att utföra en rörinfodring i Sundsvall?

Det är många faktorer som avgör hur lång tid en röringfodring i Sundsvall tar. Bland annat så måste man se hur tjocka rören är invärtes, vilket skick rören är i och hur många meter rör det gäller. En rörinfodring i Sundsvall går generellt sett snabbare att utföra än ett stambyte. Anledning till det är att det bara är rören som berörs under en relining i Sundsvall, medan man vid ett stambyte renoverar även våtutrymmen som kök och badrum.  

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller fundering angående relining i Sundsvall!