RING OSS - 060-584 41 11

Relining Sundsvall

RING OSS - 060-584 41 11

Rörinspektion

Förutom relining i Sundsvall erbjuder vi även rörinspektion

Förutom att vi genomför relining i Sundsvall så kan vi även hjälpa dig att göra en rörinspektion för att du ska få koll på hur dina avloppsrör mår. Genom en rörinspektion kan du undvika vattenskador då vi gör en analys på avloppsrörets kondition. 

Kontakta oss om du är intresserad av en rörinspektion eller relining i Sundsvall.

Vi är proffs på rörinspektion och relining i Sundsvall

Behov av relining i Sundsvall? Boka en rörinspektion och få en statusbedömning utav avloppet först. Vi har en lång och bred erfarenhet när det kommer till både rörinspektion och relining i Sundsvall. Med relining i Sundsvall så skapar vi ett nytt skikt av plastbeläggning inuti befintliga rör, så att det bildas ”rör i rören” helt enkelt. De nya rören är lika hållbara och har en livslängd på 50 år, och även om man skulle ta bort de gamla rören så skulle de nya rören behålla båda form och funktionalitet. 

Därför är det viktigt att göra en rörinspektion

Under bottenplattan i källaren brukar de största problemen finnas, och tyvärr är de svåra att upptäcka. Där under brukar det ofta finnas hål och sprickor som gör att avloppsvattnet rinner ut i marken under huset, vilket i sin tur kan leda till fukt och orsaka dålig lukt och mögel. 

Vi har en mångd olika kameror för att kunna utföra felsökningar på alla typer av rör. Vi ger dig som kund en digital dokumentation och ett muntligt eller skriftligt åtgärdsförslag. När man gör en kamerainspektion, eller rörinspektion som det också kallas, så sänks en liten kamera ner i avloppet. På en skärm kan man sen se det som kameran ser och på så sätt kan man hitta problemet, samt veta hur stor skadan är. En rörinspektion är nödvändig att göra för att både hitta trasiga rör och se det invändiga skicket i röret. 

Kontakta oss när du vill ha hjälp med en rörinspektion eller relining i Sundsvall. Vi har en lång erfarenhet inom relining i Sundsvall och hjälper dig gärna med dina problem.